Com Funciona

Comentes notícies de politicacat.com

Ens dius on ho has comentat per donar-te número

El teu número és l'escolit en el sorteig

Contactem amb tu per enviar-t'ho a casaEl sorteig

T'enviarem el número quan haguem verificat la teva aportació

Limitem a 1 aportació al dia per persona

Entre tots els números atorgats 1 en sortirà premiat el dia 15 de desembre del 2009.

El llibre definitiu sobre el modernisme a Catalunya

El guanyador amb el 1015 és Sergio Jiménez

Et regalem el llibre "El Modernisme" de Teresa Mª Sala, el recull definitiu sobre el modernisme, només per fer-se fan al faecebook i també per comentar alguna de les notícies publicades a la web.

El Modernisme
  • Un moviment complex explicat de planera i didàctica.
  • Compagina a la perfecció una extensa documentació gràfica i unes acurades explicacions sobre el modernisme i tot el que va significar el moviment. Aquest joc entre text i fotografia el fa dinàmic i atractiu.
  • Un moviment artístic, cultural i quasi polític que reflexa la Catalunya de finals del sXIX i que, fins el dia d’avui, ha deixat forta pitjada a la societat catalana.
  • El llibre ve acompanyat d’un extens material fotogràfic (imatges del llibre) amb les millors imatges dels moviments més emblemàtics d’arreu de Catalunya.

Et donem número per fer-te fan al facebook i per qualsevol comentari al teu blog o xarxa social de qualsevol notícia publicada a Politicacat.com. Números addicionals si ens indiques la URL de teva aportació i quan la validem se t’atorgarà un número determinat. Si coincideix amb el número del sorteig que es realitzarà el dia 15 de desembre de 2009, el llibre serà teu.

Les teves dades son només teves. Si guanyes es publicarà el teu nom, però el correu electrónic mai es farà public. Politicatcat.com i l’empresa Muntanerdigital.com es fa plenament responsable del manteniment de la privacitat de les teves dades i et garanteix els teus drets segons el que estipula la Llei Orgànica de la Protecció de Dades (LOPD).

Politicacat.com t’agraeix la participació en el concurs i espera que tinguis sort en el sorteig del magnífic llibre El Modernisme. Ens comprometem a entregar-lo en perfecte estat al domicili que ens indiqui el guanyador així com a la devolució i canvi del mateix si hi apareix alguna imperfecció.

Esdevenint admirador al facebook ja hi participes

Vols compartir-ho amb els teus amics?

Compartir a Facebook | Comenta a Twitter | Envia a Latafanera