REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEEl Parlament aprova la llei de consultes que ha de permetre el 9N

  El Parlament de Catalunya aprovarà aquest divendres amb els vots de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA, la CUP i el diputat no adscrit Joan Ignasi Elena la llei de consultes no refrendàries i de participació ciutadana, norma que els partits sobiranistes veuen com el "marc legal" suficient per convocar la consulta del 9N.
  El ple s'ha convocat de manera extraordinària i estratègicament situat després del referèndum escocès, una cita electoral que els partits proconsulta veuen com la demostració que es pot preguntar als ciutadans sobre la independència legalment.

  Llegir més

 • REPORTATGECamacho indica que el Govern espanyol demanarà la suspensió "de qualsevol convocatòria de referèndum"

  El Govern espanyol demanarà al Tribunal Constitucional (TC) la suspensió amb caràcter general de "qualsevol convocatòria de referèndum" sobiranista a Catalunya, ja sigui signada pel president de la Generalitat, Artur Mas, en solitari; pels presidents de la diputacions o per "qualsevol assemblea de manera privada".

  Llegir més

 • REPORTATGEJordi Pujol al Parlament el proper 26 de setembre

  L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol compareixerà al Parlament el divendres 26 de setembre a la tarda per donar explicacions sobre els fons que va admetre haver tingut a l'estranger sense regularitzar, segons ha aprovat la Mesa del Parlament aquest dimecres.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • La veu de Macià proclamanant la República Catalana
 • REPORTATGEEl referèndum escocès i Catalunya

  Per Josep Bagués 

  Cal dir-ho abans de saber el resultat. No se sap quina influència tindrà el resultat del referèndum d'Escòcia sobre el procés que avui està vivint Catalunya. És complicat de dir, però segurament no tanta com molt gent pensa.

  Llegir més