REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEGeli deixarà el PSC i s'integrarà a un nou partit "socialista i sobiranista"

  La diputada del PSC Marina Geli ha assegurat aquest dijous que integrar-se en el nou partit que fusionarà NECat i Moviment Catalunya "voldrà dir per descomptat deixar el PSC".

  En declaracions a Catalunya Informació, ha dit que no té "intenció de moment de deixar l'escó" perquè considera que dóna veu al socialisme sobiranista, tot i que es planteja fer-ho si les eleccions s'avancen i la legislatura acaba a final d'any.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEA Catalunya no hi ha cap "espiral del silenci"

  Per Josep Bagués 

  Recentment hi ha molts articles, Carmen Chacón a La Vanguardia (22-09-2014) o Francesc de Carreras (més antic, El País, 30-12-2013), que citen el famós llibre “L’espiral del silenci” de la politòloga alemanya Elisabeth Noelle-Neumann. Ho fan perquè segons ells a Catalunya “la minoria silenciosa”, els que no són partidaris de la realització de la consulta, callen perquè tenen por de quedar exclosos socialment. És més, utilitzen aquest argument per indicar que la ciutadania catalana està o bé manipulada, la majoria favorable a la consulta, o silenciada per la por, la que està en contra de la mateixa.

   

  Llegir més

 • REPORTATGE"The Economist" demana que els catalans votin

  "The Economist" es fa ressò a la portada de la seva edició en paper d'aquesta setmana d'un editorial sobre Catalunya després del 9N, que titula "Let Catalonia Vote" -Deixin votar a Catalunya- i es decanta per un referèndum legal.
  El text posa de manifest que per raons "pragmàtiques", el Govern espanyol hauria de permetre aquesta votació i que en la seva campanya, l'Estat hauria de "persuadir" els catalans de seguir formant part d'Espanya, com va fer el primer ministre britànic, David Cameron, amb els escocesos.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEEva Granados (PSC): "Hi ha una part de l'electorat que no vol postures extremes"

  Entrevista a Eva Granados, portaveu adjunta del Grup Socialista al Parlament de Catalunya.

  Va votar el passat 9N?

  No hi vaig anar. No em vaig sentir cridada a participar. Trobo molt legítim la gent que ho va fer. Va ser un moment important, però vaig pensar que era un tema de mobilització de la societat que representa al independentisme. Com jo no m'identifico, no hi vaig anar.

   

   

  Llegir més