REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEPiugdemont vol arribar "a les portes d'un nou Estat"

  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha contret aquest dimecres dos compromisos en el primer ple ordinari del Parlament de la XI Legislatura: portar els catalans "a les portes d'un nou Estat" i mantenir els serveis que són competència de la Generalitat.

  En el seu discurs sobre l'estructura i la composició del Govern, ha instat els catalans a "no tenir dubte que el Govern aprofitarà fins a l'última lletra de les competències" pròpies per donar resposta a la situació generada per la crisi.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEEspadaler convençut que Unió té futur

  El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest divendres que Unió "sobreviurà al mal tràngol que està passant" després de quedar-se sense representació parlamentària en la Generalitat i el Congrés.

  En una entrevista en RNE, Espadaler ha assenyalat que "cal canviar elements de lideratge i donar pas a gent més jove", i ha considerat que el seu partit segueix tenint un espai polític destacable.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEArrimadas veu falta de professionalitat en Junqueras i Comín

  La líder de C's al Parlament, Inés Arrimadas, ha criticat als consellers Oriol Junqueras i Antoni Comín la falta de trajectòria professional per als seus càrrecs, i ha acusat el president Carles Puigdemont que el criteri per nomenar consellers sigui el "compromís amb la independència" i no la trajectòria en cada matèria dels departaments.

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGE87.900 aturats menys a Catalunya l'any 2015

    L'atur a Catalunya s'ha reduït en 87.900 persones el 2015 respecte a l'any anterior, fet que suposa un 11,62% menys i situa la taxa de desocupació al 17,73% -respecte del 19,88% del desembre del 2014-, amb de 668.600 aturats, segons l'Enquesta de Població Activa (EPA) feta pública aquest dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

     A tot l'Estat Espanyol, l'atur ha baixat en 678.200 persones el 2015, fet que suposa un 12,4% menys que el 2014, de manera que ha registrat el seu tercer descens anual consecutiu i la caiguda més gran de la sèrie històrica, i l'ocupació ha crescut en 525.100 persones, gairebé un 3%, amb la qual cosa ha aconseguit el seu segon augment anual consecutiu i el més elevat des de l'esclat de la crisi econòmica.

     

  Llegir més