REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEEl PIB pujarà un 3,3% a Catalunya durant el 2015

  El PIB català creixerà un 3,3% aquest any i un 2,4% en 2016, creant 167.000 llocs de treball en aquests dos anys (i va arribar a una taxa de l'atur del 14,5%), segons l'informe periòdic de BBVA "Situació Catalunya", presentat aquest dimarts en roda de premsa pel conseller delegat de CatalunyaCaixa, Xavier Queralt, i el cap d'Economies desenvolupades de BBVA Research, Rafael Doménech.

  Llegir més

 • REPORTATGEAlbiol (PP): "Ningú ens separarà d'Espanya"

  El líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, s'ha dirigit en el Ple de la Cambra al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas: "Li vull dir, mirant-lo als ulls, que ni vostè ni ningú ens traurà d'Espanya".

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEJunqueras vol arribar a un pacte amb la CUP

  El president d'ERC, Oriol Junqueras (JxSí), confia arribar a un acord amb la CUP que vagi més enllà de la investidura com a president d'Artur Mas, ja que ha apuntat: "Un president sense estabilitat serveix de poc".

  En declaracions a Rac 1, Junqueras ha opinat aquest divendres que la CUP "té raó quan diu que és més important una majoria de 72 per sempre, tota la legislatura, que una de 64 per a un sol dia".

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEIceta pensa que la CUP és "immune" a la pressió

  El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha considerat que la CUP és "immune a la pressió" i si acaba votant la investidura d'Artur Mas no serà per haver estat pressionada sinó per creure que és la decisió més convenient per implementar el seu projecte polític.

   

   

  Llegir més