REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEEls polítics i les contradiccions

  S.P.

  Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha dit sempre que ella no era independentista. Ho ha dit en diverses declaracions públiques i de manera molt contundent. Per exemple en una entrevista al El Mundo, el dia 9-05-2015, on diu "no soy independentista ni catalana ni española". Perfecte. En aquesta vida tothom té dret a declarar-se el que vulgui. De fet, pel que fa a la relació entre Catalunya-Espanya hi ha independentistes, unionistes, federalistes, confederalistes i encara alguna fórmula política més de la qual és difícil concretar el nom. Bé, que hi ha de tot.

  Llegir més

 • REPORTATGELa taxa

  L'agulló

  L'Ajuntament de Barcelona va provar aquest estiu, durant el mes de juliol, un taxa de 633 euros. Una quantitat que haurien d'abonar els propietaris dels pisos que els tinguessin sense llogar. Una cop pagada aquesta taxa, s'hauran de sumar 286 euros més per cada requeriment que realitzi el municipi. Una mesura que en funció de si hi ha o no al·legacions per alguna de les forces representades en el consistori, entrarà en vigor a finals d'aquest mes o a principis d'octubre.

  Llegir més

 • REPORTATGELa boira de la política catalana

  La boira de la política catalana

  J.B.R

  Són moments d'incertesa política a Catalunya. Una incertesa que potser dura massa. Cal reconèixer que una gran part de la ciutadania està desconcertada davant de rumb que la política catalana ha agafat darrerament, en concret després de les eleccions del passat 25 de setembre del 2015. Amb la perspectiva que ja donen casi vuit mesos des dels comicis hi ha una sèrie d'aspectes que convé remarcar de manera clara:

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • REPORTATGEEls incidents de Gràcia, la democràcia i la tribu

  P.R.

  La diputada de la CUP Eulàlia Reguant va afirmar que la responsabilitat dels incidents d'aquests dies al barri barceloní de Gràcia correspon als Mossos d'Esquadra. De fet, els cupaires a la darrera roda de premsa del grup parlamentari no van abordar el tema dels pressupostos indicant que ells aborden la política "d'una manera global" i que no podien deslligar l'economia dels incidents graciencs i de la violència institucional que s'exerceix contra els antisistema.

  Llegir més