REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEJunqueras descarta anar conjuntament amb CDC a les properes eleccions

  El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha rebutjat l'oferta de l'expresident del Govern Artur Mas d'implicar-se a les eleccions generals, si cal com a candidat, en el cas que CDC i ERC configurin una llista única, perquè creu que el projecte que ha presentat ERC als comicis del 20 de desembre "mereix la confiança dels ciutadans".
  En una entrevista aquest divendres a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, el líder republicà ha contestat així a l'oferta que Mas va llançar dijous sobre implicar-se si s'acorda una llista única sobiranista a l'estil de JxSí, adduint que seria per "ajudar" els partits sobiranistes a mostrar la seva unió.

  Llegir més

 • REPORTATGEEl Parlament tramita un nou Codi Civil per Catalunya

  El Parlament ha acceptat aquest dimecres iniciar el tràmit del projecte de llei del llibre sisè del Codi Civil de Catalunya presentat pel Govern, després d'haver rebutjat l'esmena a la totalitat presentada pel PP, que ha estat rebutjat per la resta de grups a excepció de C's, que se n'ha abstingut.
  El llibre regula els contractes de compravenda i permuta, el de cessió o aprofitament urbanístic a canvi de construccions futures i també els contractes de cultiu.

  Llegir més

 • REPORTATGEEl PSC creu que Puigdemont és un "insensible social"

  La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha qüestionat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, reverteixi les retallades del Govern dels últims anys, i l'ha acusat d'"insensible socialment".

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • REPORTATGEEls pressupostos demostren la divisió entre JxSi i la CUP

  El PSC ha presentat una moció en el ple del Parlament d'aquest dijous la votació de la qual ha reflectit la distància entre JxSí i la CUP per aprovar uns Pressupostos per al 2016.
  JxSí i la CUP han votat per separat en 18 de 29 punts, entre els quals destaquen la reforma de l'impost de successions --rebutjada per JxSí, C's i PP respecte del 'sí' de PSC, SíQueEsPot i CUP- i també la limitació salarial dels alts càrrecs i la reducció de càrrecs de confiança del Govern -aquests dos punts, aprovats amb el 'sí' de tots menys JxSí-.

  Llegir més