REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEMas veu ridícul afirmar que Catalunya vol "posar fronteres"

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dimarts, en un article en el diari francès "Libération" que és "ridícul" dir que Catalunya vol crear fronteres a Europa, i ha defensat que la voluntat dels catalans és formar part d'una Europa més forta i més unida.
  "Nosaltres volem formar part d'una Europa més forta i més unida, però nosaltres volem formar part en les mateixes condicions i el mateix respecte que els altres Estats europeus", afegeix, i subratlla que històricament els catalans han estat defensors entusiastes de la construcció europea.

  Llegir més

 • REPORTATGEL'ANC, Òmnium i l'AMI organitzaran un acte multitudinari el proper 24 d'abril

  L'ANC, Òmnium i l'AMI organitzaran un acte conjunt el 24 d'abril al Palau Sant Jordi de Barcelona on defensaran la continuïtat del procés sobiranista.
  "Ho fem un mes abans de les municipals perquè volem donar molta importància a aquestes eleccions. Tindrà un marcat caràcter municipalista perquè hi hagi ajuntaments independentistes", ha assegurat la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, en declaracions a Rac 1.

  Llegir més

 • REPORTATGEJunqueras no dubta que el proper 27S hi haurà eleccions

  El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dijous que el seu partit no posa en dubte que la data de les pròximes eleccions catalanes serà l'anunciada pel president Artur Mas: "No tenim cap dubte que hi haurà eleccions el 27 de setembre".
  Ho ha dit en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament, després que aquest dimecres afirmés en una entrevista que hi havia elements d'incertesa i que ell procurava dubtar de "tot el que sigui convenient dubtar".

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEBono partidari de la reforma constitucional però no del "federalisme asimètric"

  L'exministre de Defensa i expresident del Congrés, José Bono (PSOE), ha defensat aquest dijous reformar la Constitució per trobar una sortida a la situació de Catalunya, però té "dubtes" sobre el federalisme i rebutja que sigui asimètric.
  "Defensar el federalisme asimètric seria com defensar un capellà ateu o una neu negra. És un disbarat. Federalisme és igualtat", ha sentenciat en declaracions a Catalunya Ràdio.

  Llegir més