REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGESegons el Govern de l'Estat, Catalunya té un dèficit de 8455 milions d'euros

  Catalunya té un dèficit fiscal de 8.455 milions d'euros, segons els comptes públics territorialitzats presentats aquest dimecres per l'expert Ángel de la Fuente al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, i només es veu superada per la Comunitat de Madrid, que és la que té el dèficit fiscal més alt, amb 16.723 milions menys.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEL'atzucac

  Per Josep Bagués 

  Hi ha molts experts polítics que afirmen que el procés sobiranista que Catalunya ha viscut els darrers anys ha conduït al país a un atzucac. L'afirmació ha de ser matisada en part. Que la situació política és complicada és tant obvi que no és necessari ni esmentar-ho. Ara bé, que sigui un camí sense sortida no és cert. Hi ha una sortida relativament senzilla i la més vàlida en democràcia: votar i saber que pensa el ciutadà de Catalunya.

  Llegir més

 • REPORTATGEEspadaler descarta que CiU vagi "per separat" en unes properes eleccions

  El secretari general de CiU, Ramon Espadaler, substitut de Josep Antoni Duran en aquest càrrec, ha descartat, en el cas de convocar-se unes eleccions plebiscitàries a Catalunya, que UDC es presenti per separat de CDC i que hi hagi un enfrontament Mas-Duran: "La voluntat de Duran i d'UDC és fer pinya amb CDC, no podem segmentar els espais polítics".
  En una entrevista de Catalunya Ràdio, Espadaler ha admès que dins de la federació hi ha hagut moments que no han "pensat igual" tot i que han sabut superar-ho, i ha destacat que el que dóna sentit a aquesta federació és precisament l'amplitud.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • Jordi Pujol i Els Catarres a RAC1
 • REPORTATGEL'intent de devaluar la reunió amb Mas

  L'Agulló

  La reunió que Artur Más i Mariano Rajoy tindran e l proper dia 30 de juliol comença malament. I no és qüestió d'un escepticisme apriorístic. És, més aviat, un tema de plantejament casi formal. La manera que La Moncloa ha anunciat la reunió no ès pas la més encertada.

  Llegir més