REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEPujol: "Dels meus 23 anys de govern estic molt tranquil"

  L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha defensat aquest dilluns davant de la comissió d'investigació del Parlament sobre el frau, l'evasió fiscal i la corrupció la seva gestió de Govern: "Dels meus 23 anys de govern estic molt tranquil".
  Davant de les preguntes del diputat d'ERC Oriol Amorós, i tot i que havia anunciat just abans que no respondria les qüestions dels parlamentaris, ha contestat breument que està tranquil sobre la seva gestió al capdavant de la Generalitat.

  Llegir més

 • REPORTATGEMas anuncia dos comissionats: un per la Transparència i un per la Transició Nacional

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest dimarts que el Govern es dotarà de dos nous comissionats, un de Transparència i un de Transició Nacional, mesures que ha emmarcat en les actuacions que farà l'executiu en l'últim tram de legislatura.
  La responsable de Transparència serà Núria Bassols i el de Transició Nacional serà Carles Viver i Pi-Sunyer, que ja estan adscrits a l'administració de la Generalitat, per la qual cosa els seus nomenaments no obliguen a gastar més diners, ha anunciat Mas en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

  Llegir més

 • REPORTATGEPP, ICV-EUiA i C's acusen Mas de mentir

  Alícia Sánchez-Camacho (PP), Joan Herrera (ICV-EUiA) i Albert Rivera (C's) han coincidit aquest dimecres a acusar el president de la Generalitat, Artur Mas, de mentir en la seva compareixença a la comissió d'investigació sobre el frau, cosa que ell ha negat.
  A la sessió de control al Govern al Parlament, Rivera ha instat Mas a "dimitir" després que afirmés a la comissió que no coneixia els negocis dels fills de l'expresident Jordi Pujol, malgrat que el 2003, sent conseller en cap de la Generalitat, va inaugurar una obra pública en què va participar com a inversor Jordi Pujol Ferrusola a l'Argentina, segons publica 'El Confidencial'.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEHoms afirma que l'amistat entre Mas i Pujol Ferrusola queda "en l'àmbit personal"

  El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha cenyit  a l'àmbit personal la definició sobre quin nivell d'amistat mantenen el president de la Generalitat, Artur Mas, i el fill gran de l'expresident Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, i ha minimitzat el debat perquè considera que són discussions pròpies d'"educació bàsica".
  En roda de premsa després del Consell Executiu, ha reaccionat així a les preguntes sobre el fet que Pujol Ferrusola digués dilluns al Parlament que és amic íntim de Mas tot i que aquest ho havia negat dues setmanes abans en la mateixa comissió d'investigació del frau, l'evasió fiscal i la corrupció.

  Llegir més