REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEEl PSC pensa que ERC es torna a "empassar" uns pressupostos

  La portaveu del PSC, Ester Niubó, ha considerat aquest dijous que les eleccions del 27 de setembre no són la solució, i ha argumentat: "Seran les terceres en cinc anys, Mas no ha aconseguit la llista única que es proposava, i ERC es torna a empassar uns pressupostos de retallades".

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEEl govern català vol posar en marxa la "hisenda catalana" abans d'acabar l'any

  La Generalitat és partidària que la futura agència tributària catalana estigui "en marxa" abans de final d'any, ha explicat aquest dimarts el seu portaveu, el conseller Francesc Homs.

  En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha detallat que el seu objectiu és que aquest òrgan ha d'estar en condicions aquest any de recaptar tots o "la pràctica totalitat dels impostos".

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEDuran voldria anar amb CDC el 27S

  El líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha manifestat aquest divendres que vol que la seva formació es presenti amb CDC a les eleccions del 27 de setembre i mantinguin així la fórmula de la federació, tot i que no tem quedar "despenjats" si no ho decideixen ara.

  "Nosaltres volem anar com CiU, però fins ara no coneixem el format de candidatura que proposarà el president Artur Mas als partits" que integren la federació, i alhora vol ser respectuós amb l'anunciada refundació de CDC, ha sostingut la seva carta web setmanal.

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE