REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGERovira (ERC) demana eleccions ja i govern d'unitat

  La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha defensat que es convoquin a Catalunya eleccions per aconseguir un mandat democràtic a favor de la independència i que el govern resultant sigui "majoritari, transversal i d'unitat" per construir estructures d'Estat.

  En el discurs de clausura de la trobada municipalista organitzat per ERC a Castelldefels, Rovira ha dit que el procés participatiu del 9N va demostrar que la ciutadania catalana està preparada per seguir endavant i que el pas següent havia de ser la independència.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGE"The Economist" demana que els catalans votin

  "The Economist" es fa ressò a la portada de la seva edició en paper d'aquesta setmana d'un editorial sobre Catalunya després del 9N, que titula "Let Catalonia Vote" -Deixin votar a Catalunya- i es decanta per un referèndum legal.
  El text posa de manifest que per raons "pragmàtiques", el Govern espanyol hauria de permetre aquesta votació i que en la seva campanya, l'Estat hauria de "persuadir" els catalans de seguir formant part d'Espanya, com va fer el primer ministre britànic, David Cameron, amb els escocesos.

  Llegir més

 • REPORTATGEEva Granados (PSC): "Hi ha una part de l'electorat que no vol postures extremes"

  Entrevista a Eva Granados, portaveu adjunta del Grup Socialista al Parlament de Catalunya.

  Va votar el passat 9N?

  No hi vaig anar. No em vaig sentir cridada a participar. Trobo molt legítim la gent que ho va fer. Va ser un moment important, però vaig pensar que era un tema de mobilització de la societat que representa al independentisme. Com jo no m'identifico, no hi vaig anar.

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEGeli deixarà el PSC i s'integrarà a un nou partit "socialista i sobiranista"

  La diputada del PSC Marina Geli ha assegurat aquest dijous que integrar-se en el nou partit que fusionarà NECat i Moviment Catalunya "voldrà dir per descomptat deixar el PSC".

  En declaracions a Catalunya Informació, ha dit que no té "intenció de moment de deixar l'escó" perquè considera que dóna veu al socialisme sobiranista, tot i que es planteja fer-ho si les eleccions s'avancen i la legislatura acaba a final d'any.

   

   

  Llegir més