REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEVila indica que paralitzar la construcció de l'hotel "impedirà la creació de centenars de llocs de treball"

  El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, ha avisat aquest dijous la líder de BComú i guanyadora de les eleccions municipals a Barcelona, Ada Colau, que paralitzar el projecte d'un hotel de luxe a la torre del Deutsche Bank impedirà la creació de "centenars" de llocs de treball.

  Llegir més

 • REPORTATGELa Generalitat critica el desastre de rodalies

  El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha criticat el "col·lapse intolerable" d'aquest dijous a la xarxa de Rodalies i trens Regionals de Catalunya, i ha vaticinat que el servei no estarà restablert amb normalitat fins a les 14.00 hores.
  En declaracions a TV3, ha atribuït la incidència a un "col·lapse total del sistema" informàtic que organitza la circulació, que ha tingut fallades intermitents des de les 6.26 hores i, segons Font, ha caigut totalment a les 6.46 i a les 7.30 hores.

  Llegir més

 • REPORTATGEAjuntaments molt fragmentats i de difícil govern

  Les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge han deixat a les principals ciutats catalanes un escenari de més fragmentació i irrupció de noves forces que abocarà els partits a negociar pactes les pròximes setmanes que facilitin les investidures dels nous alcaldes el dissabte 13 de juny i que permetin governar dins d'ara endavant.
  Barcelona és un exemple d'aquesta situació, ja que la majoria absoluta són 21 edils i BComú --que lidera Ada Colau-- s'ha situat com la força més votada amb 11 regidors, seguida per CiU amb 10; C's ha entrat amb 5; ERC amb 5; PSC amb 4; PP amb 3; i la CUP també ha obtingut representació per primera vegada amb 3.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGESànchez (ANC) aposta per la "pedagogia" per augmentar els partidaris de l'estat propi

  El nou líder de l'ANC, Jordi Sànchez, s'ha decantat aquest diumenge per la pedagogia en detriment de l'"agitació" social amb la finalitat d'augmentar la majoria favorable a l'estat propi, i ha descartat alimentar debats estèrils com el de la llista única per als comicis autonòmics del 27 de setembre.

  En declaracions a TV3, l'endemà de la seva elecció com a president de l'entitat, Sànchez ha apostat per fugir de "debats desgastadors" com el de la llista única i treballar activament per fer més gran la majoria social i política a favor de la independència perquè el 27S sigui un èxit.

   

  Llegir més