REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGESánchez Camacho pensa que el 27S "no hi haurà eleccions"

  La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha vaticinat aquest dijous que no hi haurà eleccions a Catalunya el 27 de setembre, per les males "relacions de parella" entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, i ha demanat al president català que abandoni el procés sobiranista i se centri en la recuperació econòmica.

  Llegir més

 • REPORTATGEEl Govern confia en "superar" tot obstacle que posi Rajoy al Comissionat per a la Transició Nacional

  El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha avançat aquest dimarts que l'executiu preveu superar "tot obstacle" que posi el Govern de Mariano Rajoy al Comissionat per a la Transició Nacional, tot i que ha refusat donar més detalls fins a saber exactament què impugna l'executiu central.
  En roda de premsa després del Consell Executiu, ha reaccionat així que el Consell de Ministres acordés presentar un requeriment d'incompetència a la Generalitat pel decret que crea el Comissionat, i és un pas previ a recórrer davant del Tribunal Constitucional (TC) si l'executiu català no atengués la petició.

  Llegir més

 • REPORTATGEL'ANC vol omplir l'avinguda Meridiana el proper 11S

  L'ANC ha instat aquest diumenge a la societat catalana a omplir l'avinguda Meridiana el pròxim 11 de setembre en un "acte èpic cap a la independència" que es durà a terme des del principi d'aquest eix, al Parc de la Ciutadella -on hi ha el Parlament-, i fins a la seva final.
  Ho ha anunciat el coordinador de la comissió de mobilització social, Josep Sabaté, en la III Assemblea de l'ANC a Lleida, que ha explicat que la via tindrà 135 trams, tants com escons en la cambra catalana, en un acte amb marcat caràcter polític.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEMas demana enfrontar-se "als dracs" que no respecten la dignitat de Catalunya

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquest dijous en la seva declaració institucional per la diada de Sant Jordi que els catalans enfrontin col·lectivament tots els "dracs" que afecten Catalunya. Entre aquests "dracs" hi ha situat aquells que no respecten la dignitat dels catalans com a poble ni la seva voluntat de governar-se.
  En una intervenció des de la galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, ha dit que són molts els dracs als quals s'ha d'enfrontar Catalunya: "La ignorància, de tant en tant, la malaltia, l'atur, i la soledat. I altres dracs: la falta de respecte, per exemple, per la nostra dignitat com a poble i per la nostra voluntat de governar-nos".

  Llegir més