REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEPujol, sense sou ni oficina com expresident de la Generalitat

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest dimarts que Jordi Pujol ha renunciat al sou i a l'oficina a què té dret com a expresident del Govern.

  Segons ha dit, ahir es va reunir amb ell i tots dos van acordar, a proposta de Pujol, que renunciarà a aquestes prerrogatives i també als llocs honorífics de president fundador de CDC i de CiU.

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEL'intent de devaluar la reunió amb Mas

  L'Agulló

  La reunió que Artur Más i Mariano Rajoy tindran e l proper dia 30 de juliol comença malament. I no és qüestió d'un escepticisme apriorístic. És, més aviat, un tema de plantejament casi formal. La manera que La Moncloa ha anunciat la reunió no ès pas la més encertada.

  Llegir més

 • REPORTATGE8.455 milions

  Per Josep Bagués


  8.455 milions d'euros. Aquest és el dèficit fiscal que, segons l'estudi del govern espanyol encarregat a Angel de la Fuente, té Catalunya respecte l'Estat espanyol. Més enllà de les xifres molt discutides i discutibles per altres tècnics d'altíssim nivell acadèmic, el problema és que per part d'alguns hi ha l'intent de centrar el debat de la relació Catalunya-Espanya en un debat fonamentalment econòmic. No s'ha de caure en aquesta temptació. Seria una reducció del tema que no respondria en absolut a la realitat, força més complexa. El que hi ha darrera d'aquest plantejament és debilitar les aspiracions catalanes i presentar el debat sobiranista com un procés merament material, derivat de la crisi econòmica que s'ha patit durant aquesta anys i de la "insolidaritat congènita" que els de sempre atribueixen a Catalunya.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE