REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEEstem renovant la pàgina

  Estem renovant les pàgines per arribar amb millor qualitat als nostres lectors.
  Properament tornarem a ser amb tots vosaltres.
  Moltes gràcies

  Llegir més

 • REPORTATGEEls polítics i les contradiccions

  S.P.

  Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha dit sempre que ella no era independentista. Ho ha dit en diverses declaracions públiques i de manera molt contundent. Per exemple en una entrevista al El Mundo, el dia 9-05-2015, on diu "no soy independentista ni catalana ni española". Perfecte. En aquesta vida tothom té dret a declarar-se el que vulgui. De fet, pel que fa a la relació entre Catalunya-Espanya hi ha independentistes, unionistes, federalistes, confederalistes i encara alguna fórmula política més de la qual és difícil concretar el nom. Bé, que hi ha de tot.

  Llegir més

 • REPORTATGELa taxa

  L'agulló

  L'Ajuntament de Barcelona va provar aquest estiu, durant el mes de juliol, un taxa de 633 euros. Una quantitat que haurien d'abonar els propietaris dels pisos que els tinguessin sense llogar. Una cop pagada aquesta taxa, s'hauran de sumar 286 euros més per cada requeriment que realitzi el municipi. Una mesura que en funció de si hi ha o no al·legacions per alguna de les forces representades en el consistori, entrarà en vigor a finals d'aquest mes o a principis d'octubre.

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • REPORTATGELa boira de la política catalana

  La boira de la política catalana

  J.B.R

  Són moments d'incertesa política a Catalunya. Una incertesa que potser dura massa. Cal reconèixer que una gran part de la ciutadania està desconcertada davant de rumb que la política catalana ha agafat darrerament, en concret després de les eleccions del passat 25 de setembre del 2015. Amb la perspectiva que ja donen casi vuit mesos des dels comicis hi ha una sèrie d'aspectes que convé remarcar de manera clara:

   

  Llegir més