REPORTATGE - politicacat.com

NOTÍCIES REPORTATGE

 • REPORTATGEJordi Sànchez vol que "la diáspora socialista" es sumi al procés

  El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha animat a sumar-se a una llista sobiranista amb vista al 27 de setembre tots els sectors polítics independentistes, entre els quals ha citat CDC, ERC, CUP, els crítics d'UDC i "la diàspora socialista".

   

   

  Llegir més

 • REPORTATGEColau anirà a la manifestació de la Diada

  La guanyadora de les eleccions a Barcelona, Ada Colau (BComú), ha assegurat aquest dilluns que donarà suport des de l'Alcaldia a la manifestació de la Diada de l'11 de setembre, i ha proposat elaborar un compromís propi de la capital catalana amb un "procés constituent que permeti ampliar el marc de la sobirania real".
  "Barcelona ha de ser una ciutat amb projecte propi, i també és la capital de Catalunya, per la qual cosa no pot estar al marge; cal estar al costat d'un procés impulsat per la ciutadania des de la pluralitat i amb matisos", ha ressaltat després de reunir-se una mitja hora amb el president de l'ANC, Jordi Sánchez; la d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, i representants de les dues entitats, a més dels membres de BComú Gerardo Pisarello i Jaume Asens.

  Llegir més

 • REPORTATGEMas: "El 9N no es pot esborrar"

  El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit aquest dijous al Tribunal Constitucional (TC) que el procés participatiu del 9 de novembre "ni es pot anul·lar ni es pot esborrar", després de la sentència de l'alt tribunal.

  En roda de premsa des de la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat, ha subratllat que, malgrat els impediments del Govern espanyol, el 9N s'ha fet: "El 9N està, va existir i figura amb lletres majúscules, podríem dir d'or, en la història democràtica d'aquest país".

   

   

  Llegir més

VIDEOS REPORTATGE

 • El video del 9n votaré per tu
 • REPORTATGEERC s'ofereix a Mas com a company de govern

  El portaveu d'ERC i diputat del Parlament, Sergi Sabrià, ha obert la porta aquest dimecres que els republicans entrin al Govern d'Artur Mas després que UDC hagi anunciat que els seus consellers abandonen l'Executiu: "Estem a disposició del país i del Govern".

   

   

  Llegir més