REPORTATGE En una xerrada informal va titllar de "fantasmada" el projecte d'Hereu. 2010-01-21

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha matisat les polèmiques declaracions que va fer en una conversa informal aquest dimecres en què va qualificar de "fantasmada destinada al fracàs" la candidatura olímpica de Barcelona per ser seu dels Jocs d'Hivern del 2022, i ho va atribuir a les "presses d'Hereu perquè veu que perd les eleccions". Ara Huguet ha dit que dóna suport "a qualsevol inicativa municipal que plantegi aportar beneficis al sector i a Catalunya".

A més, ha remarcat que la seva opinió "particular" no té transcendència en relació al posicionament del seu departament.

"Com a conseller responsable de turisme dono i donaré, com és lògic, suport a qualsevol iniciativa municipal que plantegi aportar beneficis al sector i a Catalunya, tal com vaig expressar de forma clara i retierada aquest dimecres en diferents entrevistes a diferents mitjans de comunicació", ha assegurat Huguet.

A més, el conseller ha recordat que la seva opinió "particular" va ser extreta "d'una conversa privada" en què parlava sobre la viabilitat del projecte "en concret, la seva oportunitat o les seves motivacions", que, ha insistit, ´"no té transcendència en relació al posicionament del departament que represento".

Vols tenir titulars a la teva web?

Ja tenim guanyadora de la tarjeta regal IKEA 100€. Fes-te admirador/a per participar i opinarREPORTATGE | Compartir a Facebook | Parla a Twitter | Envia a LatafaneraDisqus