REPORTATGE . 2012-04-25

El líder d'UDC i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, va assegurar aquest dimarts que Espanya va cap a una "situació alarmant" si no hi ha grans acords entre el Govern central i l'oposició.
"Pensem menys en els interessos de partit i fixem-nos en què està passant", va assegurar Duran en una entrevista de RNE, emplaçant el Govern i PSOE a tenir aquesta actitud pactista que reivindiquen, però que a l'hora de la veritat rebutgen.

Segons Duran, hi ha molta feina per fer: per exemple, la lluita contra l'economia submergida i també el replantejament d'algunes ajudes. Així, va tornar a parlar del Pla d'Ocupació Rural (PER), les ajudes que reben autonomies del sud.
Duran va confirmar que CiU votarà l'esmena a la totalitat que va presentar al Congrés, ja que el Govern central "no ha mogut ni un sol dit" per aconseguir un acord amb CiU.
"No hi ha hagut ni mitja paraula de diàleg. Els pressupostos es fan d'acord amb complicitats i no adhesions", va assegurar Duran, situació que ha contrastat amb reunions, sopars i trobades que el Govern català va mantenir amb el PP per aconseguir que s'abstingués en els comptes.
Duran va indicar que per a la Generalitat la situació econòmica és "molt greu", però que en qualsevol cas, va indicar que la Generalitat no està en situació de ser intervinguda per l'Estat.

Vols tenir titulars a la teva web?

Ja tenim guanyadora de la tarjeta regal IKEA 100€. Fes-te admirador/a per participar i opinarREPORTATGE | Compartir a Facebook | Parla a Twitter | Envia a LatafaneraDisqus