REPORTATGE

El líder de SI, Joan Laporta, va reptar el president de CiU i candidat a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, a pronunciar-se sobre si vol "guiar el poble català" cap a la independència o mantenir-lo en el sistema autonòmic.

En la seva intervenció en el debat d'investidura al Parlament, va defensar que la consecució d'un Estat propi per a Catalunya és "l'única alternativa viable" per superar la crisi econòmica, moral, cultural, ecològica, institucional i identitària que, segons ha dit, viu actualment.

Laporta va considerar "frustrant" el discurs d'investidura que va fer Mas aquest dilluns, i li va retreure que se centrés a parlar de la crisi econòmica sense plantejar solucions i obviant la independència de Catalunya.

L'expresident del FC Barcelona, que es va estrenar al Parlament amb la seva rèplica al candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, va assegurar que Mas no creu en el pacte fiscal que proposa, i ha afirmat que la negociació per aconseguir-lo "olora a anar a mendicar a Madrid, i tornar aquí amb la cua entre les cames".

 

Vols tenir titulars a la teva web?

Ja tenim guanyadora de la tarjeta regal IKEA 100€. Fes-te admirador/a per participar i opinarREPORTATGE | Compartir a Facebook | Parla a Twitter | Envia a LatafaneraDisqus