CiU i PSC junts? - politicacat.com

REPORTATGE . 2009-11-02

CiU i PSC junts?

Antonio Bolaño, fins fa poc responsable de comunicació del President de la Generalitat, José Montilla, va afirmar a RAC 1, al programa de Jordi Basté, que per Montilla no seria cap problema ser el segon de Mas, si les circumstàncies ho requereixen i és el més convenient per Catalunya. Les paraules de Montilla venen arrel de les darreres enquestes que atorguen a CiU una victòria còmode a les properes eleccions que es celebraran d'aquí un any.

Malgrat queda molt, tal com estan les coses no és una opció gens descartable, el que no està clar és que sigui la millor opció. El darrers casos de corrupció, la pèssima visió que la societat catalana té a hores d\'ara dels seus dirigents polítics serien els elements cabdals que han portat als dos principals partits de l\'activitat política catalana a pensar-se de debò aquesta hipòtesi que ja es barrunta des de fa anys. Sembla que potser sí, que potser ara és l\'hora de la sociovergència. El que caldria és que si al final aquesta opció es du a terme no sigui només per tapar-se les vergonyes uns als altres.

Vols tenir titulars a la teva web?

Ja tenim guanyadora de la tarjeta regal IKEA 100€. Fes-te admirador/a per participar i opinarREPORTATGE | Compartir a Facebook | Parla a Twitter | Envia a LatafaneraDisqus