REPORTATGE . 2012-03-03

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha criticat aquest dissabte que el Govern de Mariano Rajoy "castigui" les autonomies i se'ls demani menys dèficit en la política d'ajustos de l'Executiu central.

En declaracions en el Congrés de la Federació del Vallès Oriental del PSC, ha assegurat que la política de Rajoy és "realista", però li ha recordat que les comunitats autònomes tenen les competències en aspectes com l'educació i la salut, "on hi ha més pressió perquè es produeixi despesa" que provoca drets socials.

 

Respecte a la seva proposta de pacte fiscal, ha afirmat que juntament amb un nou model de finançament, com el que va presentar el dirigent socialista aquesta setmana, s'han de resoldre problemes "molt intensos" com l'atur, que no se solucionarà amb la reforma laboral del Govern.

Per a ell, el pacte fiscal ha de ser "l'inici d'un camí que porti a un pacte social que garanteixi els drets de la població" i defensi l'educació, la salut i els serveis socials que, segons la seva opinió, "corren un greu risc amb les polítiques de drets obsessionades amb el dèficit públic".

 

Vols tenir titulars a la teva web?

Ja tenim guanyadora de la tarjeta regal IKEA 100€. Fes-te admirador/a per participar i opinarREPORTATGE | Compartir a Facebook | Parla a Twitter | Envia a LatafaneraDisqus